Handelsbetingelser

Firmainfo

Dalum Dyrehandel

Dalumvej 40B
5250 Odense SV 
Tlf: 66 13 63 33

CVR: 27 64 56 07
info@dalumdyrehandel.dk 

 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. email og du vil modtage besked indenfor maks. 24 timer, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte produkter).

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for prisfejl på siden, og forbeholder os retten til at rette op på klare prisfejl som følge af tastefejl eller systemfejl.

Betaling

Hos Dalum Dyrehandel kan du betale med Dankort/Visakort, Mastercard, Maestro, JCB og Visa Electron. Betalingen sker via en SSL krypteret betalingsside fra 
Dandomain. Det er således kun PBS der kan læse dataene ved betaling.

Beløbet vil først blive hævet fra din konto, når vi afsender varerne.
 

Leveringstid

Vores leveringstid på lagervare er 1-2 dage, og bestillingsvare er det 1-6 dage. Vores lagerbeholdning afhænger af salget i vores fysiske butik, og det er pt ikke muligt for os at kontrollere hvilke vare der er udsolgt. Vi bestræber os på altid af overholde maksimalt 6 dages leveringstid, men længere leveringstid kan forekomme under specifikke omstændigheder. (Eksempelvis hvis den pågælende vare er i restordre hos leverandøren)


Lægemidler
Vi sælger ikke loppemidler og andre lægemidler til unge under 15 år.
Vi tager ikke loppemidler og andre lægemidler retur.

 

Kontakt til Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København S
dkma@dkma.dk
Tlf. 4488 9595
Fax: 4488 9599

Returpolitik

Du har 14 dages returret i henhold til dansk købelov.

Hvis du ønsker at gøre brug af Hill's smagsgaranti skal foderet returneres senest 14 dage efter du har modtaget varen. Smagsgarantien betragtes som gældende, såfremt maksimalt 10% af foderpakkens indhold er forbrugt. Det gør arbejdet meget nemmere og fremmer tilbagebetalingen hvis du angiver fakturanummer i returneringen.

OBS: Vi tager ikke loppemidler eller andre lægemidler retur.

Ved fortrydelse af købet refunderes hele det fakturerede beløb inkl. fragt og gebyrer. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Beløbet vil blive tilbageført til din konto via PBS. Når vi har modtaget varerne retur, tilbagebetaler vi beløbet indenfor 2-3 dage.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, hvor varen enten repareres, ombyttes, pengene gives retur eller der gives afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Du har 30 dage til at fortryde købet og melde det tilbage og derefter 30 dage til at returnere købet. Du kan fortryde købet selvom varen er brugt - er den brugt væsentligt vurderer Dalum Dyrehandel evt at varens værdi er forringet og du modtager derfor ikke det fulde beløb. En vare er kun brugt hvis den bruges ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.